Jobba hos oss

Arbeta hos Vana

Har du en passion för måleri och ett öga för detaljer? Då kan Vana Måleri vara platsen för dig. Här är några skäl till varför du bör överväga att bli en del av vårt växande team:

Erfarenhet som räknas: Med årens kontinuerliga tillväxt har vi byggt upp en skattkista av kunskap och färdigheter. Som en del av vårt team får du chansen att lära av de bästa, och tillsammans skapa mästerverk.

Variation av projekt: Från att måla om tak till att förvandla arbetsplatser – hos oss blir varje uppdrag en ny utmaning och möjlighet att visa ditt hantverk.

Personlig tillväxt: Vår individuella approach betyder att vi ser och uppskattar varje medarbetares unika talang. Hos Vana Måleri får du inte bara chansen att utveckla dina färdigheter, men också att växa som individ.

En arbetsmiljö som känns som hemma: Vi värderar inte bara vår personliga service till kunderna, utan också den inom vårt team. Här kommer du att uppleva en stöttande och uppmuntrande miljö där alla räknas.

Snabbhet och effektivitet: Om du är någon som älskar att se snabba resultat och arbeta effektivt, då kommer du att trivas i vår dynamiska arbetsmiljö. Vi värderar vår tids effektivitet, men kompromissar aldrig på kvaliteten.

Så, om du är redo att ta ditt målerihantverk till nästa nivå och bli en del av ett team där ditt arbete verkligen uppskattas, överväg att ansluta dig till Vana Måleri. Tillsammans kan vi färglägga världen i ljusare nyanser!

David Lidstrom

David Lidström

VD/Verksamhetschef

070-246 39 55
david@vanamaleri.se

Lediga Tjänster

Just nu kanske vi inte har något ledig tjänst, men du får gärna skicka en spontanansökan. Vi är alltid på jakt efter nya talanger